tjugogradig höstvärme

Träden vid cykelparkeringen i resecentrum har blivit höstigt fina
Det är så himla fint väder nu
Jag har varit glad och sprungit runt i prickiga och blommiga klänningar hela veckan
Igår kväll åkte jag hem till Fredriks lägenhet och myste lite med Lovisa & Tilda, vi såg på idol och busade tills vi somnade. Idag är det fredag och jag ska snart bege mig hem till Josefine med Lovisa. blir trevligt!

Under bar himmel seglar jag

Lite ur mitt instagram. Igår träffade jag Tilda vi drack kaffe och hade det mysigt i kärleksparken med Olivia och Oscar.
Jag sitter och lyssnar på lite typisk sommarmusik även fast det i princip är så mycket höst som det kan vara. Jag har varit i skolan och skrivit matteprov som gick helt-okej-bra och nu ägnar jag all min lediga tid åt fina saker som att lyssna på The new division och äta Ristorante pizza med olivia. fast nu tänkte jag skriva ett snyggt avslut på mitt reportage eller kanske läsa lite om den levande organismen.

I could touch your hair three months ago

blä, jag vill inte vara med på bild idag. verkligen inte. ville bara visa er min nya fina ljusgula cardigan från myrorna.
jag har inte tid för sådant här egentligen. Igår var en fin dag, vi gjorde i princip ingenting, åt lunch i en park med lite thaimat och fina vänner. Jag klippte mig igår också och det blev väldigt kort, men jag trivs. eller något.. Nu sitter jag i köket med lite mysbelysning och läser lite matematik vilket jag har gjort de senaste 3 timmarna. Imorgon har jag matteprov nämligen.

My devotional ties are making me feel

Igår satt jag bland annant på fräcka frökens med Ellinor, Konrad, Josefine
Tilda, Tuss, Emmy och Lovisa. Det var mysigt

och så började nattens äventyr..
hej min helg har varit hur bra som helst. vi har spelat spel, druckit vin, lagat kycklingwook, hittat på farligheter(hehe), druckit öl på balkongen och skrattat mer än någonsin.

Loppis och kulturnatt

Igår drack vi cider, hade det himla trevligt och pratade om allt från smeknamn till musik hemma hos Viktor.
Snart ska vi gå på loppis och i eftermiddag åker jag till Fredriks lägenhet med några tjejor.

Génetique en bandullière. Des chromosomes dans l'atmosphère, des taxis pour les galaxies





Le vent nous portera


And i could have been you other, and i could have been your sister, be your twinbrother

B1, jag i min mysiga lusekofta från myrorna. B2, Malin och Tuss gosar lite.
gahgdha, Portamento är så himla mega super brabrabra! tycker om dom här väldigt mycket:
How It Ended In The Cold Searching For Heaven What You Were Days Book Of Revelation
Dagen har för det mesta spenderats med Tuss, vi har filat på våran statistiska undersökning till matten som ska vara inlämnad på fredag. Så har vi pratat lite planer för helgen. Imorgon börjar jag som vanligt klockan ett och slutar skolan tio över fyra och på fredag har vi temadag halva dagen och hemstudiedag på eftermiddagen.

Märk hur vår skugga, märk movitz mon frère

Imperiet – Märk hur vår skugga
idag har jag skrivit reportage, spelat in en misslyckad engelska film och lyssnat på Imperiet. Nu ska jag läsa lite ur The great gatsby. god natt

höstlöv, regn och prickigt paraply

Dagarna är väl som vanligt. tråkiga. rutinerade. blåsiga och regniga. jag vill ha brunt hår, mörkbrunt. sen så måste jag klippa mig igen. Jag försöker förstå komplementsannolikheter men kommer ingen vart. Jag ska börja jobba för att ha råd att gå på festivaler i sommar. Jag har filat på en nyhet till engelskan och insåg nu att klockan redan är kvart i åtta. Nu ska jag se lite småtöntiga program som ensam mamma söker och svenska hollywoodfruar. hej

Jag fyller år snart

Jag fyller faktiskt år om en månad. då önskar jag mig
en fin pojke att pussa på
en ryggsäck från fjällräven, gärna en mörkröd eller gul eller grön.
en sån där
En biljett till Emmabodafestivalen 2012.
en resa till den här staden
Någon av dessa, helst en röd.
En gul regnjacka
och massor med andra fina ting.

Wraith pinned to mist and other games

Igår gick jag på bio med mamma. Vi såg Harry Potter, jag vet. Förbannat sent, och den var helt jävla cpbra. Efter filmen åkte jag hem till Lovisa och Tilda. Vi åt tacos och såg Kaboom, Tjenare Kungen och Burlesque. Förbannat bra filmer.

There's a shadow hanging over me

I fredags åkte jag hem till Lovisa där det skulle vara middag med några flickor, vi gjorde potatissallad, tsatziki och grillade fläskfilé och drack vin. gottit. Frammåt nattimmarna kom även Lovisa, Jacob och Teodor och gjorde oss sällskap. När klockan slagit 02:00 och alla hade somnat(alla förutom jag och Tilda) släckte vi ner och gick och lade oss.
Det var så himla fint väder, fast sådär kallt i luften som det börjar bli nu.
Lovisa och Tilda var fina som vanligt.
Olivia och Therese, där var även Josefine, Jonna och Jenny.
Blev lite pömsiga, och med den bilden avslutades kvällen heh.

Fools in a spiral round this town of steam

idag är jag sjuk och idag har jag ätit sparrissoppa och kollat på fina pojkar som dom här:

nu har jag på mig en röd kjol plisserad kjol, den är olivias och hon kommer nog inte bli så glad.
Snart ska jag göra lite ärenden i Norrköping, klockan fem eller sex blir det tjejmiddag hemma hos Lovisa. mys

In spite of all the heartache

how do you make a gif how do you make a gif
Haj. jag har precis kommit på hur man gör en gif, det var ju busenkelt och den här blev förbannat misslyckad. Idag är jag cpsjuk. hostar. snorar. halsbränna ja gud vet vad. Men jag ska till skolan i alla fall, för jag har redovisning. Imorgon vankas festligheter!
Den här är så himla finfinfin och bra


storm

I lördags var vi hembjudna till mormor på kvällsmiddag, det bjöds på svampsoppa, köttgryta och panacotta med saffransmak. Min söndag ägnades åt skolarbete, som franskan eller analysera formella dikter och berättelser för att senare se 101 dalmatinerna med Oscar och Olivia.

åh den är så himla bra! Idag har jag tränat och köpt mig The great Gatsby av F. Scott Fitzgerald.
på engelska. spännande.

Så har jag hittat ett par svarta jeans för ynka två hundralappar.


Explodera bateria


Titta så fint. håkan är bäst. håkan är finast.

The old times, those were the only times


Sitter och lyssnar på The drums nya, Portamento. mm den är fin den. Idag har jag storstädat min enkla boning. sorterat lite skolskräp, ätit plommonpaj och skrivit franska. Ikväll ska jag olivia och oscar se de 101 dalmatinerna och bli nostalgiska har jag bestämt.

och så kan ni kolla in olivias inlägg om helgen här.

och vem tror på evig kärlek?


B1 Lovisa på X2000 till Stockholm central, B2 Anländer i Stockholm, B3 På tunnelbanan mot sergels och spårvagnen mot grönan, B4 Kö utanför grönalund, B5 aspepp, B6 promenix runt i djurgården, B7 Inne på grönan där vi väntade med gassande sol i fem timmar, B8 Det var väldigt trångt vid staketet, B9 Bara för att, B10 trött men aspeppad Carolina. Jag fick tyvärr ingen bild på Håkan, eftersom jag slängde över min väska över kravallstaketet(inklusive mobil) hehe.

Behöver lite kärlek från fel sort och sympatier från fel håll

japp, jag är nu hemma igen efter en långhelg i huvudstaden. och jag har haft det så otroligt bra, håkan var magisk. oh vad jag njöt. och så fick vi åka fintåg för halva priset och halva tiden när vi skulle dit. hehe, vi råkade sätta oss på fel tåg, just det fel tåg fast rätt destination! duktigt. Min helg har spenderats hemma hos Sofie med henne, lovisa och olivia. Vi har myst, köat till Håkan i nio timmar, fått komma in på smygöppningen, hamnat längst fram, hoppat och skrikit av lycka, blivit klämd, knuffad och blöt. fast det gjorde ingenting, för Håkan var bäst. hah, jag är frälst.


Charismatique, jean magnifique. Trèfles à quatre feuilles sous les chevaux au galop


Känns som att allt rullar på fint. Min dag har bestått av att ta itu med en massa saker och ting, som att förstå vad excitation innebär, prata lite med min franskalärare och räknat sannolikhetslära hemma hos mormor. Klockan 18:30 imorgon går tåget till stockholm, och jag börjar skolan klockan ett.


Aching for release, aching for relief


Såhär såg jag ut idag. Efter 60 minuters gym och 6 timmar skola. liten sliten så att säga! Den andra bilden är från i helgen. Smygfotade Oscar och Olivia. hehe. På torsdag har jag NKprov och på torsdagskvällen sitter vi på tåget till huvudstaden! hiho

Before I die I'd like to do something nice


Hej en väldigt fin senapsgul jacka och två himla söta klänningar från topshop.


Det finns lite kvar av sommaren


Min fina miniorkidé blommar mer än normalt

mamma och jag torkade några äppelringar i ugnen, de var dock inte särkillt goda.



En söt tröja som jag köpte på Erikshjälpen i onsdags.
Jag har varit utomhus hela dagen idag, ätit äppelringar och har nu förstått allt inom NK blocket materia. Imorgon slutar jag halv fem. fy sjutton vad tråkigt.


Oh, yesterday came suddenly


Therese, Olivia och Lovisa

Josefine och Jenny


I väntan på maten latade vi oss lite granna

Lotta är så söt

och jag hade på mig min favoritkjol som jag köpte för sjuttio kronor i sommras
Sitter ute i solen med naturkunskapsboken och dricker hemmagjord äppeljuice, förbannat gott! Igår var vi hos Jenny på middag. Vi såg på Lotta på bråkmakargatan, blev nostalgiska och kommenterade igenom hela filmen. De filmerna är så himla fina. Igår läste jag även ut "jag är med bandet" av Pamela Des Barres, rekommenderas! Man blir så avundsjuk av den(på ett bra sätt). Idag började jag läsa Just kids av Patti Smith och jag kan knappt slita mig.


Universum är ett monster


sitter och lyssnar lite på Håkan och småpeppar inför fredag nästa vecka, jag Lovisa och Olivia åker upp på torsdagskvällen och sover hos Sofie och det ska bli så himla kul! Nu tänkte jag plugga lite matematik och Naturkunskap för på torsdag har jag prov.

Just another night in Nantes


Såhär ser jag ut idag. blev kjol iallafall. och min lunch, vaniljyoghurt med torkad banan. mums
Nu går jag strax till bussen.

The Vaccines

Sitter här och lyssnar på the Vaccines fast jag egentligen borde göra franskan. Jag börjar klockan ett idag så det känns som att jag i princip har all tid i världen. har lite ångest i och med att jag sitter i byxor för första gången på ungefär 3 månader. Efter skolan idag ska jag inviga mitt friskiskort! nu ska jag bli duktig igen hehe. och så ska jag boka biljetter till Stockholm för mig lovisa och olivia.

RSS 2.0