Emmabodafestivalen, vi ses nästa år!

Hemma från ett lerigt, skräpigt, regnigt och alldeles underbart Emmaboda. Vilken eufori, sinnes! har levt på Langos, pizza och grekisk linssopppa, ställt till med saker som man kanske inte ens borde ställt till med, hängt med allt från glada Stockholmare till sköna Göteborgare, blivit dyngsur till slagsmålsklubben, gråtit till moto boy, hoppat som en galning till Infected mushroom och min röst, den gick sönder någon gång vid 2-tiden på onsdagen. Ta mig tillbaks! härliga, underbara, fantastiska Emmabodafestivalen.


MOT EMMABODAFESTIVALEN


Om 30 minuter sitter vi i bilen poväg till Emmabodafestivalen. Vi är så jävla pepp som det går just nu! Ses på söndag, hej.

Yoghurt med varma hallon & kalamataoliver


Väckarklockan ringde redan 07.00 imorse, då far jag in till staden för en tidig klipp och färgtid. Resultatet blev KORT och jag tycker om det! kapade 1 dm. Så har jag köpt mig en brassestol till Emmaboda. Igår hann jag inte ens blogga eftersom jag var i stan hela eftermiddagen till sent på kvällen, fix och trix och fy tusan va jobbigt det var! Nu ska jag laga mig lite mat. Imorgon bär det av mot Emmabodafestivalen! pepp pepp pepp

Postat av: Hanna
En fråga bara, varöfr ser dennis hulls blogg ut som din?
svar: haha, kanske för att det är jag som fixat den!

We fall in love by accident, a heavenly coincidence


Nu är jag hemma från ytterligare ett kalas, denna gång för en 31 åring. Nu ska jag se Bridget Jones dagbok och ladda lite inför imorgon, då ska jag upp tidigt och försöka få mig en klipp och färgtid, fixa med lite grejs i stan och så är jag bjuden hem till Elin med tjejerna, ska bli trevligt! ha det.

That your mind's made up anekatips


Snart kommer den här tösen hit och gör mig lite sällskap. Får se vad vi hittar på!

Break me on the thirty-seventh hour.


Jag är en glad flicka.
För om 4 dagar åker jag Lovisa och Olivia till Emmabodafestivalen tillsammans med ett par fina vänner, och som det ser ut nu bryr jag mig inte om ifall det skulle regna(peppar peppar ta i trä). Den här dagen skulle jag mest vilja kalla obehövlig för jag har inte åstadkommit ett skvatt mer än att piska soffkuddar tills jag fick blåsor på händerna och dammsugat upp nästan hundra flugor som harkrankar.

If i was a whirlwind


Lite bilder ur mitt instagram från i torsdags när vi åt sushi för att sedan se Armand Mirpour och Billie the vision(alltid lika förbannat bra). Rörde oss sedan vidare till holmentorget för att se Maggio som för övrigt inte levde upp till förväntningarna.
Igår tog jag en kvällsfika med ett gäng tjejer på Skafferiet, och försökte förgäves att sova till piskande regn(som lät precis som vågor), åskdunder och blixtrar som lyste upp hela huset. mysigt men irriterande efter ett tag..

You've got to hide your love away


åh, jag har kommit in i någon slags The beatles-period. LP:n snurrar runt i stort sätt varje dag. Mina favoriter är Hide your love away, A hard day's night, Eight days a week, Ticket to ride, Yesterday, I want to hold your hand och all my loving. fy fan va dom var bra.

And I can taste it, it's my sweet beginning


b1 Nils finfina hus, b2 Nils Måns och Lovisa, b3 Lovisa på promenad i skogen med Hugo, b4 Stövlar och spindelmannenplåster
Nu har jag inte varit hemma på två dagar, har spenderat kväll som natt hos Nils i Fredga med fina vänner. Vi sjöng, spelade lite gitarr och lagade en spontan (ASGOD!) pastarätt sådär framåt 00:00 snåret. Vi sov kvar där allihop och dagen efter fick vi vänta på bussen i 60 minuter pga försening. blä för östgötatrafiken ibland. Eftermiddagen tillbringade jag med Lovisa, vi såg Stockholm Boogie och Tsatsiki, förbannat bra filmer ja. Olivia gjorde oss även sällskap mot kvällen. Då fick vi för oss att se en gammal Beck, fyfan va jag tycker om Beck och Gunvald. hah!


Såhär om natten..

Jag vill gå långa promenader i Svärtingeskogarna.
Jag vill se/träffa Pontus de wolfe, för han är så förbannat bra och så otroligt fin.

Jag vill till Emmaboda nu nu nu.
Jag vill ha längre sommarlov så man har mer tid att sitta ute och avnjuta de sista dagarna av sommaren.

Jag vill fortfarande hemskt mycket gärna se Vampire Weekend, känna på Ezra. heh
Jag vill se Håkan på Grönalund nu nu nu och så vill jag dansa med håkan och jag vill sjunga med håkan.

Jag vill också ha sådär fina klänningar som Elsa Billgren har.
Jag vill passa i kort hår, sådär axelkort med en rosett i. typ som Sandra Beijer en gång hade.

Jag vill utforska Frankrike, varenda liten vrå, hitta mig ett favoritställe ett vackert litet hus med en blomstrande paviljong, slingrande växter och blommor längs villaväggen och en balkong med svart galler, partylampor och murgröna.
Jag vill hitta mig en fin musikalisk pojke, med styriga lockar, rutiga skjortor, tajta jeans, gubbskor och Emilmössa.

haha vad jag drömmer

Hur länge har du haft din sida?

Fick nyligen en fråga om hur länge jag haft min blogg. Jag har bloggat sedan den 24 juli 2009, nästan 2 år. Lite pinigt att ens ha kvar de äldsta inläggen som är från när jag precis slutat 8:an, fast ändå lite kul, det måste ni väl ändå hålla med om..


På linje 2 till fridvalla, nya skor, fika på Le Croissant, en massa blommor och ett dopp i poolen.


Lite ur arkivet från mitt instagram från igår och idag.
Igår åkte vi till staden och kollade runt lite, fikade på nya Le Croissant och tog sedan spårvagnen hem till Sanna för att exempelvis sitta på golvet och prata strunt, kolla roliga klipp på nätet, äta ugnsbakade chips och fortsätta prata strunt och barndomsminnen på studsmattan. Kvällen avslutades med pizza i en ring mitt på en cykelväg. åh vad jag tycker om er.

Help me if you can, I'm feeling down. And i do appreciate you being round.


Hej på er. Nu beger jag mig till staden med Jenny, Lovisa och Tilda för en fika och lite annat.

För jag har inte sett någon som dig än

jag fullkomligt.. avgudar dig


Occident out on the weekend. That's the way that we relax, English breakfast tastes like Darjeeling, but she's too cute to even ask


Nu är jag hemma från kalaset, det bjöds på maräng- och prinsesstårtor och bullar i massor. Ballongerna och duken var fin tycker jag


Du skriver ord som mord i handen


Blev lite inspirerad av Elsa Billgren och skaffade mig instagramappen och satan så fint det blir, här har vi lite saker och ting från mitt lilla rum och olivia med farmors gamla och otroligt fina instamatic kamera.
Idag har jag köpt gummistövlar och ett par nya skor, sånna där stora och bylstiga arméskor fast låga haha, man kallar dem tydligen för lace up's. Dom är fina iallafall.


För inget är logiskt, för att ingenting är magiskt


åh jag kikade in på lookbook.nu för att dryga ut tiden lite såhär framåt nattimmarna och fastnade för denna härliga kille som fick mig att tänka på the drums(haha) kanske inte den snyggaste men gud så egen och så förbaskat fina kläder. hehi k bry
nae men förmiddagen har inte bjudit på något särkillt idag. Har mest legat på min otroligt sköna säng och frusit men vägrat ta på mig byxor, för jag hatar byxor. och så har jag lyssnat på Håkan i timmar. Klockan sex gick jag till lovisa och så tog vi bussen till staden för en förbannat trevlig fika med saknade flickor. Imorgon ska vi på 9årskalas, ha de! 

Vägarna som du strövar på nu



Det blev en himla massa stanrundor, bad, barhäng, sena utekvällar, långa promenader längs stranden, soltimmar, Spaghetti carbonara med scampi och pizza.

jag fann mig en svart läderryggsäck för ungefär tvåhundra kronor












Vi tog katamaranen till fastlandet för lite shopping i Rijeka.

Bland slingriga små kullerstens-vägar hittade vi ett gulligt café med en massa antika prylar.


där de hade den finaste uteserveringen med färgflagnat trägolv.

på ön vi bodde på hade vi ett favoritställe högt upp, där vi var alldeles ensamma och där vi drack cider och tittade på stjärnorna om nätterna.
Den allra sista dagen var perfekt, bad på favoritstället, lagom varmt, en saknad kusin och en härlig kväll i staden.

Och så var man hemma igen

Nu ni är vi hemma igen, och jag är fortfarande kall som tusan av den stora klimatskillnaden. Resan hem gick hur snabbt som helst! någon timmas taxiresa till Krk, flyg till Skavsta på endast en timme och fyrtiofem minuter. Känns riktigt skönt att vara hemma måste jag säga! Har inte sovit i egen säng på nitton dagar. och vi har haft det så himla skönt och det har varit så extremt jävla galet. Vi längtade inte hem en endaste dag, inte ens när vi missade Krunegård på munken här hemma! och nu ska jag inte hänga läpp för på torsdag ska vi se Billie the vision igen och den 27 drar vi till Emmaboda. yeehaa

Från balkongen till farmors hus


Lite uppdatering från balkanhalvön. Ankomstdagen var i måndags och på knappt en vecka har vi hunnit med hur mycket som helst. Som att traska runt i 35 gradiga kvällar, pizzaprovning på en massor av olika restauranger, eller att köpa nya saker som en fin ryggsäck i skinn. Och satan vad vi har badat! Nu har vi hela 2 veckor kvar i paradiset. vi ses!


RSS 2.0