Just a little bit of love


saknad. och åh så fina bilder
källa: chriscaymer.com


Out on the road today I saw a deadhead sticker on a cadillac, a little voice in my head said don't look back, you can never look back

Don Henley – The Boys Of Summer
bjuder på lite somrig musik. underbar låt förresten.

Du sköts i bitar, jag kanske gled emellan

Idag bar jag min nya prickiga rosett, kände mig oerhört fjantig men jag tycker om den. Har varit i skolan i 8h & 30 min idag och det tär verkligen på en, imorgon är det i princip en lika lång dag. Vädret är min räddning vid dessa dagar. Jag malin sanna och olivia invigde till och med Halvars idag och köpte glass. det kallar jag vår! Nu ska jag skriva lite på min svenska analys och ikväll ska jag se Grey's anatomy och off the map. får se om sanna kan skicka lite onödiga bilder från dagen. de dyker väl upp inom en snar framtid!


föreläsningar, verbtest och 6500 ord


jag bjuder på en något tillgjord bild från någon dag denna månad.
Idag gott folk blev jag och sanna klara med vårat 25 sidiga uppdrag/rapport om mikrokrediter. Därav är tema 2 avklarat. Får inte mycket vila måste jag säga, idag började vi med tema 3 som vi ska arbeta med resten av terminen. Imorgon är det första hjälpen praktiskt prov och jag har inte pluggat något alls till detta. När klockan slagit 17.00 firade jag och sanna att vi var klara med lite lösgodis på ICA, det har vi förtjänat ta mig fan!


Du ser lycklig ut, tur för dig


Asiatisk kyckling-wook är nog det godaste som finns.
fin dag må jag säga. Sanna och jag är så gott som klara med uppdraget, 5900 ord är vi uppe i. Efter matten vandrade vi upp till staden i vårvinden, där gjorde vi några småärenden som att köpa en varsin melonhalva och tog sedan spårvagnen hem till sanna där vi filade lite på uppdraget och åt melon. Väl hemma serverades min favoriträtt, kyckling wook. satan så gott!


I am human and i need to be loved





Blev en förträfflig lördagskväll tillsammans med fina vänner. Vi lagade god mat, släckte ned och tände en massa ljus inför earth hour, lirade "gissa låten" spel, skrek lite, såg skräckfilm och åt ugnsbakade sourcream chips. Nils och måns stannade över natten, så blev det väckning halv 11 på morgonen och mästerdetektiven Basil mus i rutan. världens bästa film, gaah! Blev en söndagsmiddag hos mormor vid 4 och nu har jag pluggat hela kvällen. Uppdragsinlämning på tisdag.


NATTSVAMMEL

kvällen spenderades hemma hos lovisa. vi sjöng, lira gitarr och sov, klockren fredag om ni frågar mig! När jag kom hem vid 01.00 kändes det verkligen inte dags att gå o lägga sig inte, så nu sitter jag här i min ensamhet och stirrar in i min något läskiga affish som visar ett stort vitt kryss i mitten av ett svart papper dvs The xx, hade tänkt placera den över min säng men sedan slog det mig.. den är alldeles för läskig. Så den svarta tavlan med den vissna blomman får hänga kvar, även om den inte symboliserar ett skvatt. ful är den också.
och oj vad jag svamlar, jag ska tvinga mig till söms nu. Upp tidigt imorgon


We lie beneath the stars at night, our hands gripping each other tight

jaha, då var det fredag. slutade vid 11 men kom chockerande hem 15.30? hmm. Nu sitter jag och ångrar att jag ens tog den där förbannade bussen hem för jag hade lika gärna kunnat vara kvar. Ikväll får vi se vad som händer, hemma tänker jag inte vara iallafall.

tillbakablick


Rotade lite bland bilder från -09. tänkte visa er hur jag såg ut för ca 2 år sedan. mörkhårig, likadan?
åh idag är det torsdag, vilket innebär fredag imorgon. Den här helgen ska jag pusta ut, kanske plugga lite engelsk grammatik till testet nästa vecka. Jag och sanna har nämligen hamnat på över 4000 i rapporten till uppdraget nu och ska bara skriva klart diskussionsdelen så är vi klara! fyfan va skönt, det är äntligen över. Igår skrev jag klart min engelska analys på 3A4 idag tänkte jag tvångläsa lite ur Raskens, FY fan det måste vara världshistoriens sämsta bok. Idag var jag förresten på jobbintervju för Scandic, gruppintervju rättare sagt. trevligt folk, blev dock lite besviken på det som skulle vara en intervju så hejdå sommarjobb? imorgon blir en fin dag. puss

det är så vackert där, nästan som en dröm

Jag stannar kvar och väntar
jag tror du kommer snart
Jag ligger kvar här, så blir nog allting bra
Jag stannar upp och flämtar
nu har jag inget kvar
Jag slutar upp att kämpa
nu finns det inget kvar.

men berätta bara det jag borde gjort och
gjorde ogjort i min egen värld. ♥


Give it up, i can't give it up


underbar dag. 17 grader varmt och en varm vind. Jag och sanna gick en liten promenad längs med drottninggatan och studerade alla vackra byggnader, det borde man göra oftare. så fascinerande. Vi tog en snabbfika och träffade trevliga vänner på Espresso House, stötte på den ena efter den andra. Jag hämtade min The xx vinyl också, nu har jag lyssnat färdigt på alla låtar. fy så skön och så otroligt bra den är, får lite gåshud. Nu ska jag göra klart min engelska, imorgon är en lång dag. På torsdag ska jag på jobbintervju, pirrigt.
The xx – Infinity

Och vi kanske till och med lämnar Sverige


När jag vaknade idag prick 07.00 bestämde jag mig för att sova vidare och fy satan vad skönt det var. Jag har snart gjort klart min engelska bokanalys och termometern visar 30 grader. sommaren är ju inom räckhåll! Nu ska jag ta mig en promenad med olivia och sedan blir det en stanrunda, ska göra lite ärenden. Solen skiiiner, glad miiner


The seeping mouth, the mouth that knows



Dennis M. fy satan så snygg han är.


Hanging so high for your return


idag fick jag med mig ett par jeans från monki, tre hundralappar fick jag ge för dem.
köpte även ett par söta strumpor med svalor på för ynka trettio kronor. Imorgon ska jag till vaxkupan och hämta ut min The xx vinyl som jag letat så extremt länge efter. imorgon börjar jag inte förrän 11.15 har endast engelska i 40 minuter, så det blir att stanna kvar i skolan med sanna och göra klart uppdraget. sitter för övrigt och avnjuter en fruktsallad med glass och ska nu börja skriva lite på min engelska bokanalys.


uppdrag, pucko och kvällspromenad




söndagar har gått och blivit en riktig tänkardag för mig. Gårdagen ska jag inte säga så mycket om, om jag lämnar det som inte var lika kul åt sidan så var kvällen sammanfattningsvis jävligt bra, tack siri! Idag kom min fina vän sanna till mig, vi fikade ute på trappen med solen i ögonen. Underbart vill jag lova. vi filade lite på uppdraget också. Blev en söndagsmiddag hos kusinen vid 4 och klockan 7 tog jag en söndagspromenad med adrian. Nu ska jag se klart wild child.


owner of a lonely heart

sitter och lyssnar på lite trance bara för att det kändes passande just nu. Vaknade prick 11.00 idag, och det är verkligen inte likt mig. Nu åker jag med far och syster till ingelsta för lite mat. funderar på vad som skall ske ikväll. överraska mig?

On candystripe legs the spiderman comes softly through the shadow of the evening sun


 

ur arkivet.
klockan är snart 01.00. jag vill vara med dig.


It's coming from inside the house


helgen går inte som planerat. Idag var jag arg, arg på snön och arg för att alla skolans datorer havererade, detta resulterade i: ingen bearbetning av uppdraget=ingen mening med att gå till skolan. Ringde upp lovisa lite spontant och bad henne komma hit en sväng. Vi såg vår favvofilm when a stranger calls, lika spända som vanligt! och så får vi se vad morgondagen har att erbjuda. lite sol vore inte fel?

Marin blå


lite gobitar från monki.

But even without hope, with truth on our side. When you turn away from me, it's not right


i min ficka vilar min kärlek.
The xx – xx min absoluta favoritskiva. mina absoluta favoriter [efter vampyrveckan]

all burned out


Torsdagar är extremt långa. Idag har jag och sanna endast skrivit rapport, ätit kebab, haft hål 5 timmar, sprungit upp och ner och haft franska redovisning. En sanna-dag helt enkelt! Nu är jag äntligen hemma, laddar upp lite inför helgen redan nu, imorgon är det endast basgruppsmöte och ett 40 min NK pass. nu = läsa


Watch out, love bites

idag har varit en bra dag, fast lång. Avslutade skoldagen med bugg och vals vilket resulterade i ömma fötter och en trött carro. Nu ska jag leta upp lite fransk grammatik och försöka fila lite på min intervju. Ikväll är det säsongspremiär av Greys anatomy och jag kommer vara bänkad..
stiligt och spontant!


Love will tear us apart






oj, jag glömde visst. Tog en kvällsfika igår på EH med goda vänner, inte bästa humöret dock.
Nu sitter jag och filosoferar igen. Jag har tid för sådant nu för tiden, det hade jag inte förut. Jag och sanna har nämligen kommit på det bra med att stanna kvar i skolan när man slutar tidigt. När man sedan stänger ner datorn för att gå hemmåt,  känner man en enormt skön känsla av att ha gjort någon nytta för än gång skull. Men nu när jag tänker efter har jag en del plugg att ta itu med iallafall. som exempelvis franskaredovisning, matteprov, engelska- och svenska bokrecensioner. Ska nog ta mig an franskan redan nu!


Bara lite svar..

 

adrian om Fråga mig !:
vilken ägodel skulle du aldrig kunna klara dig utan?
-Denna fråga var svårast av de alla. Bara just en ägodel är svår att nämna. Jag skulle vilja säga min lilla ljusstake som har en form av ett hjärta. Den står i mitt fönster och varit med i många år. Jag tycker inte om mörker och låter den få vara tänd nätterna ut. Ett mirakel att alla lampor fungerar ännu, alla förutom en.

sofie om Fråga mig !:
är du intresserad av någon just nu?
-Jag skulle inte svara nej på den frågan.

Lisa om Fråga mig !
:
roligaste som hänt denna månaden?
-att ha fått lära känna nya människor.
vilka länder har du vart i?
-Jag har varit i Kroatien hur många gånger som helst, jag har varit i Portugal & Finland ett flertal gånger, Tyskland, Italien, Österrike, Slovenien och i England (om det räknas att ha bytt flyg några gånger i London Stansted.)

Anonym om Fråga mig !:
Favorit låt med Håkan bråkan (Hellström) och övrig tips på musik nu ? :)
-Hmm, svårt. Den absoluta favoriten av de äldre låtarna måste nog vara ”Aprilhimlen” eller ”kom igen Lena!” den funkar ju alltid. På den nya skivan tycker jag klart bäst om ”Man måste dö några gånger innan man kan leva”. Tips på ny musik, njaa.

ä om Fråga mig !:
hur går det på kärleksfronten?
-det pendlar mellan bra och dåligt.  
favorit-sångare?
-Ezra Koenig
spelar du något instrument?
-Nej det skulle jag inte säga. Jag kan några standard melodier på pianot.
har du skadat dig någon gång?
-Inte självmant, men jag har brutit min lilltå en gång. på 3 ställen dä ni!
nämn en vän (motsatta könet) till dig som kan precis allt om dig.
-oj, jag skulle säga Dennis. Sedan vet mina killkompisar i klassen i stort sätt allt om mig.

Anonym om Fråga mig !:
saknar du dennis?
-irriterande fråga.  jag saknar det fina vi hade, ja.

Lisa om Fråga mig !:
Hur ser dina drömmar ut?
-drömmar inför framtiden? vet inte riktigt hur du menar. Men jag tänker inte mycket på framtiden. Jag tar dagarna som de kommer oftast.

Madde om Fråga mig !:
Bra betyg nu och bra betyg när du gick ur nian?
-Jag hade bra betyg i nian. När jag började på kunskap sänkte jag mitt betyg i många ämnen.
Favorit film?
-Jag tycker om tecknade filmer, jag tycker väldigt mycket om Mulan, Mästerdetektiven Basil mus och Goofy movie. Jag tycker om skräckfilmer, jag tycker om romantiska filmer, komiska osv. En favorit är When a stranger calls, den kan jag se om och om igen. My sisters keeper är en fin film.
Hur ser en perfekt dag ut?
-Vaknar bredvid någon jag tycker väldigt mycket om och låter bara dagen vara som den kommer. Kanske spendera hela dagen på ett mysigt fik och en chailatte.
Skulle du vilja jobba på donken?
-nej absolut inte.


Anonym om Fråga mig !:
vilka är dina favorit bloggare?
-mina vänners bloggar. bl.a. Adrians, Sannas, Lovisas, Josefine&Jennys, Olivias.

icke namngiven om Fråga mig !:
Vad kallar man en kaffepaus i en tefabrik?
-det är en fråga jag ställer mig ungefär varje dag.
Vilken gravsten skulle du välja?
-en som inte är så stor. den ska ha guldiga kanter, vara gjord i marmor, ha ett tryck ingraverat i äkta guld där det står you’ll never walk alone!!!!
Kan du hantera ett hagelgevär bra?
-det uttalar jag mig inte om här i bloggen.
Har du provat amfetamin många gånger?
-ett tjugotal gånger
Vilket träd skulle du vilja vara och varför?
-jag skulle vilja vara ett bonsaiträd, för att de har långa armar.

Nisse om Fråga mig !:
Marinara eller F13? Motivera gärna ditt svar!!                                                                                        
-F13 är och kommer alltid vara bäst. Gubben som står i kassan till Marinara döljer något, han må vara pedofil också. Pizzorna (vezuvion) är äcklig och smakar bara ost. F13 har underbar personal som ger oss klubbor varje gång vi är där. och underbara pizzor med den fylligaste smaken!!!!

Nisse om Fråga mig !:
Använder ni sugrören ni fick av mig och grabbarna någonting eller ligger dom bara och sammlar damm ?
-de används flitigt varje dag, likaså kortleken

Klara om Fråga mig !:
hur kommer det sig att du bytt musikstil på ungefär en vecka?
-hur kommer det sig att du har fått för dig att jag bytt musikstil på en vecka? Jag har en blandad musiksmak men den största frågan: varför bryr du dig?


i'll start before i can stop

En vacker vårkänsla har plötsligt vänt tillbaka och stannat någonstans mellan oktober och december.  Jag är tillbaka, tillbaka till noll. satan. och idag ger jag allting fingret.

Glöm inte att fråga!

Nu ligger jag nyvaken i min säng och lyssnar på olivia som hostar ungefär varannan sekund. Jag tycker inte synd om henne, jag vill bara här ifrån nu känner jag. Tar mig en snabbdusch och sen tar jag bussen till sanna för lite bearbetning med uppdraget.

påminner er igen om att, fråga på!


X's for eyes. Polaroid minds. Love without lies


idag har jag spenderat i princip hela dagen framför min dator och lyckats fästa blicken på klockan vid lite smått anmärkningsvärda klockslag som 13:37 idag när jag skypade med susanna, eller 21:21 idag när jag precis beslutat mig för att förflytta mig till soffan för att se bröllopsfotografen på fyran. 23:23 när jag satt och grubblade över livet och 00:00 när det plötsligt slog mig att jag inte gjort ett dyft idag mer än att studera växthuseffekten och dess konsekvenser. hejdå alldeles för icke-händelserika söndag och hej kanske en fin måndag?

Det är ingen utopi

Den här känslan, den som jag saknat något enormt. Den börjar leta sig fram igen, sakta men säkert. Jag har börjat leta mig ut ur den här instängda, tråkiga och enformiga perioden av mitt liv. Med hjälp av att börja lyssna mer på mig själv och vad det är jag egentligen vill, har jag hittat tillbaka. Men mitt glada och optimistiska humör beror säkerligen inte bara på detta. Jag skulle vilja säga att det är vädrets vändning som även fått mig att må bra igen. Att vakna på morgonen och inte längre behöva bli bemött av mörker eller bli bländad av den vita snön, att istället bemötas av ett solsken som försöker leta sig fram genom gardinen. Glädjen över att syna små knoppar på både träden och på marken är näst intill oövervinnerlig. Eller så är det bara den där känslan, vårkänslan kallar jag den, som sakta kommer tillbaka och gör mig så strålande glad och lite pirrig på samma gång. Livet är allt härligt ibland.



Fråga mig !


får bli en liten bild från stockholmsresan bara för att jag vill dit igen. hehi
funderar på att ha en liten frågestund här i bloggen. känns som det var allt för länge sedan, och själv är jag rastlös så in i bomben, så vi prövar fråga på!


don't look for love in hollow hearts

bilder kommer troligen
blev en fin kväll igår, trots en massa krångel, bussar som inte gick så kom vi tillslut till kulturkammaren. Såg rebecka sjunga så fint, ritade som aldrig förr och så gick vi vidare mot ingenstans, vandrade runt i norrköping, hamnade på donken, tog bussen hem till adrian, bert underbara bert, kubbade till bussen, hann med bussen till söder tull, hamnade på donken igen, gick ner mot resecentrum och tog sista bussen hem. idag är det plugg som står högst på listan. Jag och sanna skall pröva på att distansplugga, laddar upp med skype, word och en miljöbok. peace


tio centimeter bort?


Jag ska klippa mig som angelica blick. 10 cm ska bort. vad tycker ni?
failarN, glömde bort att 10 dm är 1 meter osv..

San Francisco’s calling us, the Giants and Mets will play. Piazza, new york catcher, are you straight or are you gay?


mystisk bild ur arkivet. försöker vara lite cool.
igår blev det en liten stanrunda med mor och syster, och sedan bar det iväg hem till adrian med rebecka och johanna. hade det allmänt trevligt, myste och åt extremt god mat. tog 01.05 bussen hem. Idag har jag varit duktig och städat mitt rum, vilket verkligen behövdes har dock inte åstadkommit något mer. Nu ska jag läsa lite, tar 7 bussen till staden för lite musik på kulturkammaren tsm med fint folk.


les amours imaginaires

Yo-Yo Ma – J.S. Bach: Suite for Cello Solo No.1 in G, BWV 1007 - 1. Prélude ljuvligt.

Vous me coup le souffle


the drums - down by the water
 . världens finaste.
igår var en bra dag. lyssnade på en trumfantast, glömde bort tiden, missade bion, spelade in musikvideo, åt god mat, glömde bort tiden igen och missade sista bussen hem. men det gjorde ingenting. idag har vi ledigt, jag och olivia har legat i soffan och kollat på Mästerdetektiven Basil mus och drömt oss tillbaka och så har vi kollat på L'amour imaginaires och blivit lite kära i den.

den fina toppen

Evelina om vilken härlig dag:
Vart kommer toppen ifrån ? :)
svar: den är från hm. köpte ungefär samma idag fast en klänning, helt underbar :)

Egentligen är du inte kär i mig och egentligen är det okej med mig, för jag blir aldrig kär i nån


jag måste klippa mig.
min hosta ger sig aldrig! har hostat i snart 4 veckor och nu är jag så jäkla trött på't. ovärd dag, aldeles för många lektioner och piskande regn. inte ens värt att skriva vad som hänt mig idag, eller jo. Jag fick en sticka i foten på idrotten idag och det gjorde förbannat ont, den sitter fortfarande kvar och tänker nog stanna där ett tag. Nu ska jag läsa lite ur min extremt tråkiga bok raskens. puss

vilken härlig dag


den här finisen som angelica blick är ägare av ska bli min.
idag har varit en sådan dag då U2's Beautiful day hade kunnat spelats hela dagen lång.
igår var jag vaken till 01.00, har börjat inse den där fascinationen med att vara vaken på natten. Det är den enda tiden på dygnet man får vara aldeles ensam, lyssna på fina KENT och memorera vartenda ord ur texterna. vädret har varit helt fantastiskt idag, våren har börjat framträda lite smått och solen skiner. Idag har jag mått bra, kännt att livet lekte och det var aldeles för länge sedan jag upplevde den känslan. hade endast en lektion idag på 15 minuter. Jag och sanna var kvar i skolan till stängningsdags och arbetade lite med vårat uppdrag.

och bakom murarna vid ån lämnar jag spår. Jag skrev mitt namn i vattnet, så du vet var jag finns


bjuder på lite dubbelhaka och självlockigt idag.
Jag har varit lite tråkig och trött idag, skyller på sovmorgonen. Jag blir så trött av att gå upp sent och jag vet inte varför men jag blir oftast piggare av att gå upp tidigt. Min morgon har för övrigt varit underbar, jag har nämligen tillbringat min morgon helt ensam i största möjliga tystnad. Ingen som skriker på mig, ingen som ber mig att "skynda mig på", ingen som stör mig när jag helst bara vill lyssna till fina kent-låtar på bussen och ingen som pratar med mig när jag går upp för kungsgatan. ta inte illa upp busskompisar.. men jag föredrar att vara ensam på morgonen. efter skolan följde jag med nils till staden en snabbis, spillde ner mig, hittade makaroner med pant och så fyndade vi två chokladkakor för 22 kr på ICA.. Imorgon är det engelskaredovisning.

The curious incident of the dog in the night-time

måste bara påpeka hur extremt konstig min bok är jag läser på engelska. Den heter "the curious incident of the dog in the night-time" och den handlar om en kille som har asperger syndrom, allt som står i boken kommer utifrån hans egna tankebanor och kan låta lite hur som helst. Hela boken handlar om ett mord på en hund och hur han lägger in lite saker som är totalt onödiga som hur mycket han älskar primtal eller bara så konstiga meningar som "I like dogs. You always know what a dog is thinking. It has four moods. Happy, sad, cross and concentrating. Also, dogs are faithful and they do not tell lies because they cannot talk." ändå är boken bland de allra bästa jag läst, så annorlunda och intressant på något vis. vet att ni inte bryr er, men ni borde läsa den.

och det är då jag önskar att jag kunde hålla käften. Tysta pessimisten, bara vara din vän

har inte haft en så bra söndag på hur länge som helst. jag tackar adrian som kom med förslaget om en kvällsfika, perfekt för att bryta den annars så rutinerade söndagen. En liten kvällspromenad genom staden hann vi också med. nu funderar jag på att göra färdigt mina läxor, men det kommer jag troligtvis inte göra. god natt


beger mig mot staden


bjussar på hÄftig bild. nu sticker jag till staden för en fika med adrian. hejs!


"Han må se ut som rödluvan, men han är vargen"

arg. är. jag. för. petter. northug. tog. guld. igen.


och ja ramla in på något diskotek


olivias bild från igår. jonna lovisa et moi
ja nu sitter jag här igen, med VM i Holmenkollen i rutan. Lika spänd som förra söndagen. Har kollat på Vasaloppet hela morgonen, sett Brink ta guld återigen. Igår dansade vi kläderna av oss på gjuteriet, drack vin och skrek rösten av oss till Håkan. Kom hem med skoskav och huvudverk halv 3 och somnade faktiskt inte förrän halv 4. Nu blir det engelska plugg!


STYLISTERNA


åh så fin DennisM är
fredagen kunde inte blivit bättre!
lirade laserdome med de allra bästa. mitt lag var oerhört duktiga hehe, segern blev vår! tog en taxi till resecentrum (värt!) haha och så tog jenny, jag, jopsi, lovisa och olivia bussen hem. kom hem vid 01.00 tror jag?´vaknade upp med blåmärken överallt och med en extrem träningsverk i axlarna och ryggen GAAH! kollar lite stylisterna och nu ska jag plugga lite engelska och ikväll blir det lokalfest, bye


Plågad i skymningen i en ännu dimmig hjärnverksamhet


Torsdag, tema. PH. fem timmar hål. happy hour på gotte-grisen. tema. franska. sådär kort sammanfattat har min dag varit. Nu är jag hemma aldeles ensam och ska ta tag i engelska "presentation of a murdurer" för jag har nämligen redovisning på tisdag och jag har inte ens börjat hehi. Imorgon ska jag troligen hänga med ett tjugotal på Laserdome, aldrig kört förut och kommer säkerligen aldrig mer göra om det. På fredag nästa vecka har vi studiedag igen och veckan efter det har vi studiedag på måndagen OCH tisdagen!

Ce que je vois est ce que je sais

jag har skrivit CV idag för femte gången detta år, vilket resulterar i att jag känner mig oerhört självbelåten, vilket i sin tur inte händer ofta. Jag och Angelica skrev klart våra VG labbrapporter idag och jag lämnade in min historiauppgift i rättan tid. Skoldagen slutade halv fem då jag och nils vandrade till staden för att sedan möta sanna och olivia och åka hem. Sedan dess har jag hunnit skriva en intresseanmälan om sommarjobb och fastnat framför ett program på svt1 om livshotande plastikkirurgi, något av de otäckaste jag sett.


Ge mig en vinterdrog


Första dagen efter lovet, och det känns redan som att det var år sedan vi hade lov. Helt slut! Slutade 2, blev kvarsittandes på WS och väntade på min tur i EN TIMMA. fuck workshop. när det väl var min och sannas tur skulle Mårten(den enda historialäraren) ha PH-samtal så icke det blev ingen feedback. så efter det bar det iväg till flygeln med siri och johanna. Jag hämtade min underbara Håkanbiljett och gick sedan vidare mot staden för en liten runda helt ensam.. träffade saknade cassie en kortis och sedan åkte jag hem. nu ska jag skriva klart min uppgift om etik och så ska jag läsa lite ur min roman "Raskens". hej


RSS 2.0