En ständigt kommande fråga..


Anonym om
Var är den där regnbågen?:
kan du inte berätta lite om kunskapsgymnasiet ,vad du tycker osv.. ?
jag har berättat om kunskap ett flertal gånger. så skumma igenom bloggen lite så hittar du det nog! För övrigt tycker jag Kunskapsgymnasiet är förjävla bra. Till en början kan det kännas för mycket och man kan till och med känna att man inte orkar mer. Sådana perioder kommer och går lite på kunskap, man får helt enkelt stå ut.. heh. Underbara människor, extremt bra lärare och nästan inga lektioner alls. Mycket egentid alltså, gymnasietiden blir så man gör den till eller hur man nu ska säga.. går man på Workshop, lämnar in arbeten i god tid och framförallt gör uppgifterna så har man i stort sätt klarat skolan. det är inte så svårt och jobbigt som man skulle tro.


två timmar på akutmottagningen

Vilken dag.. skrev NP i franska klockan åtta på morgonen. Köpte dumle glass för 10 kronor, avnjöt lite ledigtid vid strömmen, fick extremt ont i magen och huvudet på Naturkunskapen. Kunde inte gå, mådde illa och hamnade tillslut på akuten. Spenderade ca 2 timmar där och fick därefter skjuts hem till sanna av bästa mormor. Har precis kommit hem från klassåterträffen på enebyskolan. Kändes så fel att vara tsm igen, men förbannat trevligt! Fast jag måste ändå påpeka att kunskap faktiskt är tusenmiljoner ggr bättre.

Röda raska räven raskade runt röda rönnen


Förträfflig dag måste jag säga! Började dagen 08.30 med temalektion och förberedelser inför novellskrivningen på tisdag., 5 timmar hål -stan, chicken och hemmakväll, temalektioner med onödiga föreläsningar och till sist franska till 16:10. Eller franska och franska.. vi var 5 st i klassrummet och hängde vid fönstren ungefär hela lektionen. Nu sitter jag och äter prsuto, camembert och kalamataoliver, gottit. Tänkte skriva lite franska nu, imorgon är det fredag och jag slutar vid 11 som vanligt. franska läs-NP 08.00 på morgonen, trevlig start på dagen :) Valborg på lördag och vi har i princip inte planerat något alls.


I know he'd never hurt me


Idag började skolan igen, efter ett riktigt fint och välbehövande påsklov. Och jag har varit förbannat trött hela dagen. Nu är det också så att min blindtarm har börjat krångla, det började i måndags. Som ni kanske inte visste är jag livrädd för sjukdomar och "fel på kroppen". Och det är så typiskt att sådant ska hända mig, just mig bara för det är så. Så just nu fylls mitt huvud av en massa oroligheter. Får väl bara hoppas att den inte inflammeras. Jävla skit organ.. jaja. Nu ska jag nog skriva lite franska. Imorgon är det torsdag och skolveckan är snart slut redan. Känns otroligt bra! och det är valborg på lördag. fint

Var är den där regnbågen?





När jag sprang för mitt liv

Påskafton i bilder





Jag hade på mig mina nya prickiga shorts från gina tricot


hannah hade gjort egna macaroons, farligt goda. Även fast jag är allergisk mot ägg åt jag av dem. hehe
Notera att alla bilder är olivias


GLAD PÅSK


Just nu är en bit av släkten här och firar påsken. Dom har varit här hela dagen, käkat lunch, ätit massa gottit och nu är det dags för middag, grillat och allt. mums! Efter maten sticker jag och olivia ut till Måns för lite altanhäng osv.

Rockenroll, Blåa ögon - igen


idag har jag varit hemma i princip hela dagen. och det behövdes kände jag, har inte varit hemma en hel dag på hela lovet. Har sprungit idag, 2 km som vanligt. kört poweryoga och varit på maxi och city gross med mamma. Fick en extremt söt virkad pyjamas och ett par prickiga shorts. Själv köpte jag ett par svarta shorts och ett par solglajjer på h&m, allt för endast 140kr. Har precis ätit grillat och kollar nu på harry potter och den flammande bägaren. sjukt bra film hehe


You spurn my natural emotions, you make me feel like durt. And if i start a commotion i run the risk of losing you, and that's worse


People like you find it easy


Jennys bild från gårdagen när vi gick till strömsparken och mös
Jaha, vad ska man säga? jag orkar inte ens sitta inne vid datorn dessa otroligt fina dagar. Igår åkte jag till lovisa tidigt vid elva-tiden och väckte henne. Blev kvar där hela dagen, vi solade på balkongen, gick till affären och köpte mozarellapizza, toscabulle och en varsin lakritspuck. När klockan slagit 6? gick jag hemmåt för lite grillat. Halv åtta åkte jag, jenny och lovisa till eneby och mötte upp josefine så åkte vi till strömsparken. hamnade tillslut på donken.


Your confusion, my illusion




1.Ellen Foley & Mick Jones 2.Mary Poole & Robert Smith 3.Joan Baez & Bob Dylan
hela morgonen har jag suttit instängd på mitt rum och lyssnat på the cure, joy division, duran duran, the buzzcocks, the velvet underground och många fler gamla och fina band. Är så himla fascinerad, och så fångad på något vis. åh vad jag hade velat leva på 60, 70 och 80-talet...


Picknick på himpa och kvällshäng på världens

ah underbara och händelserika påsklov. idag har jag varit hemma hos lovisa i solskenet, haft picknick på himpafältet med jenny, josefine och sanna. ätit ostbågar och havreflarn och suttit på världens bar i timmar med fina vänner. Imorgon vankas det festligheter, och jag är så taggad! god natt.

jag tycker synd om dig


vi tog 17.30 bussen in till centrum, köpte godis, mat och tog bussen ut till vrinnevi..



där var även siri, kvällens värd: adrian och min käre syster..

snygga Karin, Frida och Elin droppade in efter ett par minuter, det gjorde även andreas som inte ville fastna på bild..

frammåt 9-tiden tog vi med oss pick&pack och gick ut till skogen för lite mys kring en eld..
och kvällen avslutades i kärleksparken med ett gäng på filtar, musik och cigaretter.


You're the boy with the arab strap


idag har jag hunnit med hur mycket som helst. jag vaknade självmant halv 10, tog på mig bikinin, lade mig ute på altanen och stekte. Årets första bikinibränna och det känns helt underbart, sommar ju. Efter drygt en timme tog jag och olivia en springrunda 2km på 10 min, det går bättre och bättre. Gick och lade mig i solen igen med musik i öronen den här gången och gud så här skönt har jag inte haft på hur länge som helst. I eftermiddag tar jag och olivia bussen till adrian skulle jag tro. Blir och grilla med ett par fina vänner!

He knows the sun


jag olivia och lovisa tog halv 5 bussen till staden..

Väl inne i staden mötte vi snygg-Tilda som stod och väntade vid Carl-Johans park...



vi vandrade längs med gamla industriområdet och strömmen...

och jag hade min nya fina tygkasse med håkan på..



och så hamnade vi på mysiga fräcka och tog en fika i eftermiddagssolen...


efter fikat gick vi vidare mot folkparken för att hitta en solig plats, hamnade på en gata utanför fängelset..
sedan bestämde vi oss för att åka hem och laga mat i svärtinge. Det blev middag, håkan-snack och altanhäng mitt i natten.


Sluta dröm om det ljuva livet


Det här hade jag på mig igår. håkans färger såklart! tischan är från monki och jeansen är från cheap monday. jeans på konsert..aldrig mer!

HÅKAN HELLSTRÖM, 16/4 FLYGELN


blev ett antal ful-bilder i kön, bjussar på en utav dem..

och såhär låg vi i ca 30 minuter, bytte ställningar ett antal gånger..


perfekta platser, perfekt väder..

en av få bilder på mig under dagen..


Köpte lite lunch för dagen..

jag, tilda, nils, jonna och lovisa tog bussen till tildas söt-mormor för lite äppelsaft och fix..

finaste håkan..


och efter konserten var vi slitna och lyckliga, själv skakade jag som aldrig förr hah!..
blev efterkäk på donken, en liten promenad genom staden och park-häng i strömsparken med håkan i öronen.


Blir det krona kommer jag härifrån blir det klave ligger jag snart under jorden levande begraven

Jag kan nästan inte beskriva min lycka.. Gårdagen var helt jävla underbar, och håkan var ju givetvis höjdpunkten! Efter att ha köat i ca 7 timmar utanför flygeln och ställt oss längst fram vid scenen och väntat på håkan, så kom han inhoppandes med hatt och kavaj och dom där jag kommer från. Har nog aldrig varit så glad och lycklig på samma gång, hoppat och sjungit så mycket förut. När håkan avslutat med den sista låten kastade alla i bandet ut rosor till publiken och håkan tog tag i min hand. lyckan som sagt. Köpte med mig en tisha, knappar och en tygkasse. fan vilken fin dag, och nu är det över..
bilder kommer i nästa inlägg!


Det finns ingen poäng i att vara fri längre för jag vet att den här natten kommer döda mig

Får bli ett härligt bildval från Aquashow i Portugal på mig med favoritglassen.
Tack Tilda för gårkvällen! och grattis Louisa ännu än gång. Satte klockan på 08.30 idag och taggar Håkan! Om ca 50 minuter kommer Lovisa och hämtar oss så åker vi direkt till flygeln. 19.30 står han på scenen, gaah.

Sommarsnö

Vad har ni för planer inför sommaren gott folk?


själv sparkar jag förhoppningsvis igång sommaren med Siestafestivalen i hässleholm 2-4 juni. Fin-fina band som ex. the kooks, Håkan hellström, the sounds, this is head, slagsmålsklubben mfl.
Firar midsommar med mina fina vänner och några dagar efter sticker jag lovisa och olivia till Kroatien och stannar där i några veckor. ska bli så jäkla underbart! sena utekvällar, stekande sol, stränder..mhh när vi väl är hemma åker vi förhoppningsvis till västervik och lever loppan i några dagar. mina planer än så länge iallafall! hehe


see the danger, always danger


fin dag, glatt humör, solen sken. På 4 timmarshålen idag vandrade jag och nils till staden, köpte mig lite godis och så satte vi oss på E.H i några timmar? ah, älskar eh. Hann även med en snabb promenix nere vid strömmen och sedan tillbaka till skolan för lite föreläsningar. Slutade 10 över 4 med franska. Nu är jag trötter, ska försöka ta tag i NK uppgiften vi ska redovisa imorgon. Har inte ens börjat! mina planer inför helgen har ni väl redan listat ut? eller iallafall lördagen, imorgon ska jag till tilda och fira loan med en massa folk. ska bli trevligt! taggar inför lördagen! iiih


Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav, någon dag kanske jag kör över dig här utanför


Det har varit onsdag, vädret har varit grått men jag har ändå haft en fin dag. Matteprovet gick bra och NK-provet gick väl hyffsat! Skönt att det är över nu. Efter skolan idag tog jag, sanna och olivia en sväng till pizzeria Napoli och delade på en vezuvio, snackade lite skit etc. Vid femtiden tog vi en fika med födelsedagsflickorna Jenny och Therese. Sitter och glor lite på "off the map" jävligt bra serie måste jag säga. och vet ni? det är fortfarande onsdag.

Ian Curtis


Control
som handlar om joy division kan vara världens finaste film. och oj vad jag grät

Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din

Jag har upptäckt en ny känsla, en vårkänsla. Jag kan inte beskriva den med ord, kanske att den känns helt jävla underbar? jag vet inte riktigt själv. men åhh va fint. nu ska jag stänga om mig, lyssna på Håkan och drunkna i känslor tror jag..        på lördag


och jag vågade aldrig hålla din hand


hoppsan hejsan, dålig uppdatering! Jag har nämligen varit fullt uppe i pluggandet. Gräver ner mig i Naturkunskap- och matteboken. Igår var en fin dag med sommarvärme, sanna följde med hem till svärtinge och vi drack fläderblomsaft och pluggade naturkunskap. idag har också varit en fin dag även om det blåst en del. Vi avslutade skoldagen med en liten klasstripp till halvars på basgruppstiden. måste bara påpeka att alla i min klass är så himla bra tihi. drog mig till mormor och morfar för lite matteplugg, rågkakor och amerikanska pannkakor. Nu är jag redo för matteprov wiee! Imorgon har jag NKprov och matteprov, yippie

Skuld och lidande väntar på er fortfarande


vi åt en massa onyttigheter och pratade lite strunt på jennys altan med utsikt över glan..

efter att inte ha ätit i princip någon mat på två dagar (inte meningen) hängde jag över chipsskålen hela kvällen..

ja vi hörde twister, och jag & Josefine ägde..


Josefine (jurre) var snygg som alltid..

likaså söt-therese..
igår dansade vi och spelade spel hemma hos fin-jenny. taggade lite inför håkan och körde twister till härlig musik. Nu sitter jag och försöker plugga, men håkan stjäl min uppmärksamhet. Imorgon börjar jag prick åtta och då ska jag ha Nationellt prov i franska, förväntar mig katastrof för jag blandar ihop alla tempus, pronomen, prepositioner osv. Nu ska jag äta massor med mat, har som sagt inte ätit riktig mat på två dagar.. äckligt hungrig.


Alias, film och övernattning i pippihuset


kvällen invigdes med lite alias, skratt och skrik





fram mot kvällstimmarna möblerade vi om och såg på Amelie från montmartre..

bortsett från att jag vaknade i ett varmt och ljust rum klockan 05.30, kunde inte morgonen blivit bättre..




med både gitarr och pianosång att lyssna på..


No way, no were never gonna speak about it

Fin brun sommarbild på ett par saknade grabbar, lovisa och oliven i västervik!
Sitter och lyssnar på the kooks och väntar på min käre mor som ska skjutsa ut mig och olivia mot kolmården. En del av klassen ska nämligen till nils idag och mysa lite. trevligt! Idag var verkligen en "håll-i-hatten-dag" för det blåste som bara den! har förresten hunnit med lite träning också, en springrunda och vi lyckades undvika att bli dyngsura av regnet. Nu ska jag fixa mig lite, sover hos nils så vi hörs väl imorgon kväll!

Håkan Hellström


gaah. om exakt 8 dagar står jag och sjunger med håkan. underbart



+

Anonym om Nu är du ute och cyklar:
vem klipper din lugg och hur lyckas du hålla den så fin och rak utan att det ser ut som en slickad katt?
svar: haha! jag klipper min lugg själv eftersom att jag vet hur jag vill ha den, en frisör lyckas oftast klippa för kort eller bara helt fel när det gäller min lugg. Lyckas hålla rak & fin.. ehm, tack antar jag! som tidigare nämnt klippte jag lugg för väldigt länge sedan, därför är min lugg inte så bångstyrig som den alltid blir de första månaderna, utan den har blivit tjockare och mitt hårfäste ligger bättre nu. tro mig, det såg för jävligt ut till en början, den krånglade hela tiden, ville inte vara rak, ville dela sig osv. Jag plattar med vanlig plattång.

Välkommen till New York


idag gick jag klädd i shorts från beyond retro.
Ni undrar säkert vad jag håller på med nu om dagarna. Det ska jag berätta för er, jag går/åker buss nu mera till bussen/skolan, jag har blivit blond, jag har strosat omkring i jeansshorts för andra gången i år, jag fyller mina dagar med the cure och moto boy i öronen, jag har med mig matteboken och nk boken nästan exakt var jag än går, jag försöker att endast se det fina i livet, jag har blivit trött av regnet och den kalla vinden, solen har varit min energikälla, miljön har påminnt mig om fina tider som den tiden vid denna tidpunkt fast förra året, jag fikar och strukturerar mina kommande veckor med plugg, träning och fritid. Här får man inte vara spontan förstår ni. och imorgon är det fredag igen, vilket innebär NK-plugg och klasshäng hos nils .

Nu är du ute och cyklar

josefine  ([email protected]) om Fråga vad du vill!:
jag har hört att det är något mellan dig och ditt ex kompis petter berg (nåt sånt), är det sant?
svar: haha, vafan? nej nu är du helt ute och cyklar! vi är endast vänner, går på samma skola och känner honom inte så bra :)

Fin kväll på en uteservering tillsammans med flickorna och med en chailatte i handen



Här kommer två fina bilder från kvällsfikat igår ur lovisas kameraperspektiv.
Igår var som en lördag för mig, jag gjorde ingenting i skolan, åkte hem till sanna och spenderade kvällen från 6-9 i staden med fina flickor. Idag är det tisdag och jag har endast haft temalektion idag. Efter skolan gick jag hem till mormor och morfar och pluggade lite matematik. Det bjöds på ostmackor, påskmust och fiskbullar. gottit! idag har jag även blivit av med mina slitna toppar och slingat håret lite ljusare. Jag var blond när jag kom ut från frisören, haha! Nu ska jag skriva lite NK, ikväll ska jag se desperate housewives.


Blue motorbike

moto boy. gaaah

Halt! här får ingen passera

Randigt svart vitt idag.
Börjar 11.45 idag med basgrupp, har endast en lektion på måndagar. skönt! ikväll blir det kvällsfika med flickorna.

Jag har gått här i tjugo år snart, men med en K-pist är det svårt att diskutera


Gustaf Norén får stå för dagens ögongodis
Idag är det söndag. Jag har inte pluggat någonting idag, det känns bra att för en gång skull få en liten ynka dag ledigt. Uppdraget och alla föreläsningar har gett mig migrän, så det här behövde jag. Jag och olivia har inte gjort ett dyft idag, vi har kollat på I rymden finns inga känslor och PUSS. konstig film, puss alltså. Nu ska jag träna lite, imorgon ska jag fika med mina fina flickor.


Jag svarar på lite frågor

Lisa  ([email protected]) om Fråga vad du vill!:
varför bytade du header? den andra var ju så fin!!
trevlig blogg förresten :)
svar: Jo jag har nämligen haft den förra headern i över ett år nu och kände att det var dags för en liten förändring. Personligen gillade jag inte den förra så mycket. tack så mkt!

Owe om Fråga vad du vill!:
Gillar du tomater? Själv är jag allergisk..
svar: Jag ÄLSKAR tomater. jaha.. synd om dig

Anonym om Fråga vad du vill!:
är du oskuld?
svar: Denna fråga måste ha kommit upp säkerligen ett tiotal gånger. och nej jag är inte oskuld

Frida om Fråga vad du vill!:
du är snygg
hur många gånger har du varit kär?
skulle du vilja vara kär idag?
saknar du någon nu?
världens mest känslosamma låt?
varför tog det slut mellan dig och din förra kille?
svar: Tack så mycket! Jag har varit kär 2 gånger, en av de gångerna var jag tokkär. Jag skulle jätte gärna vilja vara kär just nu ja, den känslan är så obeskrivligt fin. Jag saknar väldigt många personer. Oj, världens mest känslosamma låt.. den var svår! finns så många, no time for us med broder daniel, skinny love med bon iver, aprilhimlen med håkan, Hide and seek med Imogen heap, den döda vinkeln med kent, down by the water med the drums, fix you med coldplay(gråtlåt), This years love med david gray, I will love you med Fisher(gråtlåt) varför jag valde just dessa är därför att de har ofta varit min räddning vid svåra perioder, då jag velat gråta ut eller bara tänka bort allting. Varför det tog slut mellan mig och Dennis vill jag inte ta här i bloggen, jag kan säga att vi båda förändrades och det avspeglades i vårat förhållande på olika sätt.


Morning, keep the streets empty for me


åh gud, hon är så bra och så jävla grym.
Fever Ray – Fever Ray



Småprickigt


Lovisa var småprickig när vi kom till henne igår eftermiddag.
Jag kan börja med att berätta för er hur extremt kul jag hade det igår och inatt. Drog till lovisa redan vid halv 4, lagade mat, sprang upp och ner, dansade och ramlade omkull(syftar på dig olivia), sjöng och fixade oss inför lite festligheter. Vi tog halv 8 bussen till staden med flickorna och så tog vi spårvagnen hem till siris etta där vi dansade, sjöng och drack i en väldig värme. Det tog mig och lovisa 30-40 minuter att ta oss till Borgen. Mer säger jag inte. vi summerar kvällen med ordet underbar tycker jag!


Pannkakor, vaniljvisp och romananalys


Ett litet foto på min rosett som jag köpte på lindex här om dagen.
Idag är det fredag och planerna går dock inte som planerat för kvällen, men det ska nog bli bra! Sticker till staden med måns och olivia vid 7 och så blir det lite festligheter hemma hos söt-rebecka med fint folk.

Fråga vad du vill!

Det har kommit en fråga om när jag ska ha frågestund igen? och jag hade faktiskt det för knappt en månad sedan. Men känner ni att ni har något på hjärtat att fråga så kör på! jag svarar på allting.


RSS 2.0