getting ready

17:56
sitter hemma hos tilda med lovisa och hannah.  vi har sjukt kul !! :D har taggat hela eftermiddagen, hehe ey yo gangsta. har även kollat lite mer musik och nu håller vi på att fixa oss, jag är färdigsminkad hannah lockar håret, tilda sporinger runt i huset och lovisa hjälper hannah. Nu ska vi börja med maten för snart kommer my, david och oliver :D pusssss

new year's eve tomorrow!

20:46
nyårsafton imorgon och jag är fett taggad! :D idag var det riktigt kul, var med lovisa en stund vid lunchtiden vi taggade inför nyår och fixa lite musik och så. fan lovisa krya! :/  klockan 16.00 tog jag och olivia 412 in till stan för att se Erik grönwall och Calle kristiansson. mötte kajsa, sofia och ida dom stod längst fram! Dom var sjukt bra och lite pinsamt att erik tog fram sin mick just till mig av alla och så sjöng ja haha. kan inte låtit så jätte bra :D bästa erik <3 där var också jenny, alice och julia =)  vi gick till mc och träffade my, hannah och tilda. sen tog jag, jenny, olivia, alice och ida en fika i kupolen och sen sprang jag ner till HM och köpte ett par svarta strumpbyxor till imorgon. tog 6 bussen hem och nu är jag sjukt jävla taggad. kommer bli bäst imorgon får vi hoppas!

GÅTT NYTT ÅR!!

vad ska ni göra imorgon? :D


here comes the sun


'

H&M DIVIDED here comes the sun

vad tycker ni? hmm


fix inför nyår

20:19
gårdagen spenderades med lovisa, my hannah och tilda hemma hos viktor med Tobbe, Nisse och Simon :)
kollade skräckisar, the grudge 3 och början på the Saw 6 och fyfan va rädda vi var! haha drog hem med 23.00 bussen och så sov lojsan hos oss. sov 3 stycken i en säng gjord för en! ae låg som en planka.. men vi var ju trotts allt rätt rädda. haha


vaknade halv 12 idag och så stack lojsan hem. chillade ett bra tag och sen kom kusinen, var barnvakt i typ 60 minuter och sen följde jag och olivia med lovisa till vårdcentralen när hon tog sprutan. (sista dagen idag)
efter det åkte vi o handlade lite inför nyår med hannah och my. gick på ca 200 kr bara massa plastglas och snacks hehehe. tog bussen hem och snart kanske jag och olivia ska dra oss upp till lovisa och testa lite kläder till torsdag VI ÄR FETING TAGGADE.


red and purple lipstick all over the page


nu ser ni hur blond jag är! (bjuder på den här)
skjorta sand, t-shirt gina tricot 99kr, djurmönstrade lacktights JC 199kr.

vaknade vid 10.00 idag och åt lite frukost. Har fixat mig lite, halv två åker jag, lovisa och Olivia in till stan och solar med My, hannah och tilda. ska bli skönt och så känner jag att jag börjar bli lite blek och det gillas inte!
blir nog en liten runda på stan också. får se vad man finner på rean idagens... puss

a walk to remember

hejhej, jenny och anet stack hem för ett par timmar sen. blev lite snack och film a walk to remember jag brukar inte gråta sådär mkt som jag gjorde idag när jag kollar på den filmen men usch, tårarna bara rann :')  
kollade på bodyguard när de hade dragit. åh jag älskar den filmen, så jävla bra!  nu ska jag sova. Imorgon ska jag sola med brudarna. puss

lite bilder från igår



puss!

sysslingarna&kusinen


bjussar på en bild från i tisdags.

sitter här med Sherre&charlotte och snackar lite. liite jobbigt att snacka engelska men man får väl göra sitt bästa! har precis ätit fett mkt julmat och nu är jag mätt. snart kommer tomten hehe puss på er.

pixiemarket




pixiemarket.com  

 


1 day left

11:09
gud, imorgon är det julafton! det här året har gått så obeskrivligt snabbt. känns som om det var igår jag var i Säfsen och åkte skidor. måste nog göra en uppdatering snart om året som varit, ett litet bildspel :)
idag är det STÄDDAG för min del, måste städa mitt rum och i uterummet för imorgon kommer ca 25 pers och då måste det självklart se snyggt ut här hemma! nyss åkte mamma in till stan, hon ska köpa julklappar till mig och Olivia hehe. ikväll ska man duka och sånt där till julafton för imorgon hinner inte vi det, ska iväg dö tidigt till Finspång och äta frukost med andra släktingar. japp snacka om att jag är taggad för imorgon!
och ännu mer tagg inför nyår som kommer bli bäst. 
igår blev det myskväll med Lovisa och Tilda hemma hos mig. kollade på Fritt Vilt - kallt byte. bästa filmen jag lovar, måste ses! dom stack hem vid 24.00 om inte senare :)    
nä nu ska jag dra fram dammsugaren och städa i ngra timmar pussarrr

Vad ska ni göra på nyår? =)


2 days left

13:46
hej alla läsare!
gud va skönt det är med jullov, har sovit till 10 - halv 11 både igår och idag. jag verkar sova längre och längre för varje dag haha. nu ska jag äta lite mat och sen ska jag ringa lovisa då kanske vi åker in till stan och sen maybe så sover hon här eller så sover vi hos henne? ja vi får se :)

hej så länge!
 

brooches by kappahl

var ju som sagt på HC i fredags och fick syn på de här två broscherna från Kappahl. sjukt snygga att ha på axlarna och pimpa till en jacka eller en vanlig tröja.  kostar bara 49.50 :-


3 filmer

23.30
lovisa och my stack förut.
det blev 3 filmer  creep, Tzatziki och pirates of the carribean. bästa tzatziki ;)

va också inne i stan idag och handlade julklappar till kusinerna det fick bli ett Wii spel till jonkan och present till lojsan.  imorgon ska man nog också in till stan. 


god natt




vote for my sister

http://enklast.blogg.se/2009/december/finalisterna-i-veckans-blogg-bara-fem-nu-and.html
rösta på min syster -  nummer 3

171209

16:25
helt sjukt, det känns som om det redan är lov ju!
idag vaknade man 08.00 av snooze och sen upp o duscha
på vägen till bussen var det snöstorm (som vanligt) usch jag spyr på det!frös benen av mig.
tog 10.06 bussen in till resecetrum med jenny, olivia och lovisa
bytte buss och åkte till konstmuséet där våra klasser skulle va.
kom lite för sent dock :p   haha kollade på bio-bröllopsfotografen
den var riktigt bra!  efter bion tog jag och ngra brudar en liten runda på stan.
måste få mina pengar snart annars blir det fan inga julklappar! :o
haha, åkte hem med lovisa vid 2.  kom hem och sooov.
nä usch va trött jag är, nu får ja fan ta o bli lite på allerten!
ska väl till lovisa ikväll tror ja skriver mer senare .  puss

lite musik


30 seconds to mars - kings and queens

RSS 2.0